Workshop bonbons maken

Bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige middag met familie of vrienden? Kom naar Het Oude Westen, zij zorgen voor een gezellige en onvergetelijke middag of avond. 

Tijdens deze workshop laten we je de oorsprong en het maken van chocolade zien. Uiteraard worden de smaakpapillen uitgebreid getest. Ook mag je onder deskundige begeleiding zelf aan de slag. De workshop duurt ongeveer drie uur inclusief een pauze waar je koffie/ thee krijgt met een lekkere versnapering.

Het resultaat van de workshop bonbons maken mag in een originele verpakking mee naar huis. Zo heb je een onvergetelijk aandenken aan een onvergetelijke middag of avond.

Wat kost deze beleving?
De prijs bedraagt 25 euro per persoon, (bij een opgave van minimaal 6 personen). 

Voorwaarden
Annuleren kan kostenloos uiterlijk 24 uur van te voren. Heb je een optie genomen voor een bepaalde datum? Deze optie is maximaal een week geldig.

boek nu een workshop

Workshop op locatie

Lijkt het je leuk om bij jullie in het bedrijf of vereniging een workshop bonbons te organiseren? Dan kun je ook bij ons terecht, wij komen bij jullie en nemen alles mee voor een gezellige workshop.

Voor een workshop op locatie gelden andere voorwaarden als bij ons in Leeuwarden, neem daarom contact met ons op. Wij kunnen dan samen met jou kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil teruggebeld worden